Äggröra

Jag skulle aldrig kunna leva utan ägg. Går åt hur mycket som helst här hemma, omelett, kokta, ugnsomelett, stekta, hackade i sallad, kokta halvor med röra till mm. Nått av det enklaste man kan göra som är supergott och funkar bra till frukost eller mellanmål är äggröra. Variera med kryddor så smakar det aldrig samma och man tröttnar inte

Blanda x antal ägg med en skvätt grädde eller mjölk, vispgrädde är godast, salt och peppar. Vispa ihop och häll ut i varm panna med smör eller olja. Rör om tills det är så genomstekt du vill ha det. Krydda. Idag blev det aromat på. En favorit är att äta med kapris till

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s