Dinkelscones

Idag blev det scones som avslutning på frukosten. Brukar göra en dinkel variant som är lite nyttigare än vanliga och lite mer åt bröd hållet

Fina formarna fick jag av Jocke och Jenny i födelsedagspresent, mycket bra present till en bak fantast =)

8 st

Blanda
2 dl vetemjöl eller dinkelsikt
1 1/2 dl grahamsmjöl
2 msk vetekli
2 tsk bakpulver
1 tsk salt

Blanda
1 dl kesella
1 ägg
2 msk smält smör
1 1/2 dl mjölk

Rör ihop och klicka ut i bullformar. Grädda 250 grader i 8-10 min

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s