Carpaccio

Lugn lördag och vi har precis avslutat en måltid som började med något av det bästa jag vet, carpaccio. Finns lite olika varianter men såhär gjorde jag…

Lägg ruccola på ett fat. Lägg över tunt skivad oxfile. Strö över parmensan, rostade pinjenötter, svartpeppar, flingsalt och ringa över lite olivolja m smak av tryffelolja

Oxfilen+osten köps i en färdigskivad i förpackning på ica. Var aningen snålt med ost tyckte jag men annars perfekt

Nyttig dessert

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s