Lammrostbiff

Igår åt vi godaste köttet på länge. Magnus fyndar ofta kött på MAXI när dom säljer för halva priset med kort datum, denna gången blev det jackpott! Älskar lamm och lammrostbiff var gudomligt!

Marinera lammet i hackad vitlök, färsk rosmarin, olja, salt och peppar. Stek i smör på hög värme i pannan. In i ugnen c 150 grader tills innetemperaturen är 63 grader. Ta ut och lägg i folie c 10 minuter till temperaturen når 65 grader.


Vi åt med vitlökssmör, mycket vitlökssmör

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s